Den här konferensen är avslutad
14 - 15 mars, Älvkarleby

Kraftindustrins betongdag 2023

Varmt välkomna till Kraftindustrins betongdag 2023 i Älvkarleby. Årets betongdag har temat tillståndsbedömning och konstruktionsanalys. Betongdagen arrangeras av Energiforsk i samarbete med Vattenfall.

Temat för året är "Tillståndsbedömning och konstruktionsanalys". Betongdagen 2023 inleds den 14 mars i Älvkarlebylaboratoriet med ett studiebesök i anläggningen. Senare på kvällen ingår gemensam middag på Elite Grand Hotel i Gävle. Studiebesöket inleds med registrering och mingel med enklare förtäring. Den 15 mars kommer bland annat resultat från Energiforsks två betongtekniska program att presenteras, se hela programmet i menyn ovan. 

Praktisk information  

  • Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till Älvkarlebylaboratoriet. Gemensam transfer (tur och retur) från laboratoriet till Gävle kan förbokas i samband med anmälan. 

  • Från Älvkarleby Tågstation är det gångavstånd till laboratoriet, ca 20-30 minuter.  

  • Anmälningsavgiften för dag 1 och 2 inkluderar studiebesök, transfer och middag dag 1, samt deltagande i konferensen dag 2. I anmälningsavgiften för dag 2 ingår deltagande i konferensen, lunch och fika. 

  • Vid behov bokas eget boende i Gävle. Boende ingår inte i anmälningsavgiften, nedan är några förslag på hotell att välja mellan.

Gävle:

- Elite Grand Hotel, Kyrkogatan 28
- Clarion Hotel Winn, Norra Slottsgatan 9
- Scandic CH, Nygatan 45
- Best Western Hotel City Gävle, Nygatan 8

Älvkarleby:
- Älvkarleö Herrgård, Bruksgatan 22