11 - 12 december, Stockholm

Save the date: Vätgaskonferensen 2024

Den 11–12 december arrangeras Vätgaskonferensen– Sveriges största mötesplats för vätgasbranschen. På den årliga konferensen ökar vi kunskapen om vätgasens roll i energi- och klimatomställningen.

Konferensen arrangeras av Energiforsk, Vätgas Sverige, Energigas Sverige, Rise Research Institutes of Sweden, Energiföretagen och Centre for Hydrogen Energy Systems Sweden | Luleå tekniska universitet

Temat för året är Lösningar som skapar förändring och fokus kommer att ligga på företag och organisationer som gjort faktiska investeringar eller har praktiska erfarenheter och lösningar att dela med sig av. Det kommer vara en blandning av presentationer, workshops, paneldiskussioner och mingel. Ett konferensprogram presenteras längre fram. 

I anslutning till konferensen arrangeras i samarbete med Stockholmsmässan en utställning med begränsat antal montrar för vätgasbranschens intressenter. Läs mer under Utställning i menyn ovan.

Det kommer att bli två fullspäckade dagar när vi ökar kunskapen om vätgasteknik och dess ekonomiska förutsättningar för varierande användningsområden inom olika sektorer och vätgasens roll från ett systemperspektiv. Ett konferensprogram presenteras längre fram, och intresseanmälningar från vätgasbranschen uppmuntras – se kontaktuppgifter till höger.

Boka in 11–12 december i kalendern redan nu och prenumerera på nyhetsbrev från Vätgasens roll i energi- och klimatomställningen för att inte missa när anmälan öppnar!  

Citat från deltagare på Vätgaskonferensen 2023:

"Bra bredd från forskning, innovation till praktik och politiskt läge."
"Fantastiskt med en sådan stor plattform på ett och samma ställe."
"Knutit många kontakter med potentiella framtida samarbetspartner."
"Bara samtalen i pauserna var guld värda!"

 

Pris och anmälan

När 

11–12 december 2024. 

Plats 

Stockholmsmässan, Älvsjö. 

Kostnad 

Mer info kommer. 

Kontakt

För frågor om konferensen och för intresseanmälningar av presentation till konferensprogrammet, kontakta Andrea Bille Pettersson, Energiforsk. 
För frågor om mässan, kontakta Björn Wengse, Stockholmsmässan. 

Anmälan

Mer info kommer. 

Konferenser