Rapportmall för forskare

För dig som forskar

Här finns de aktuella rapportmallar som ska användas av alla som har projekt i något av Energiforsks forskningsprogram. Ladda ner den svenska mallen om rapporten skrivs på svenska och den andra om rapporten ska skrivas på engelska. Här finns också en instruktion för hur mallen ska användas och våra tips för presentationer.

Följ det som händer i forskningen genom att anmäla intresse för utskick från oss. Pågående utlysningar, nya projekt som startar, forskningsrapporter, resultat och annat nytt från de olika programmen publiceras också här på webbplatsen. 

Vi söker ofta utförare till våra olika forskningsprogram och projekt. Du som är forskare inom energi, miljö och hållbarhet och är intresserad av att jobba med oss gör därför klokt i att följa det som händer här. Just nu pågår drygt ett 40-tal forskningsprogram och stora projekt.

Har du tankar och idéer om energiforskning är du välkommen att kontakta den person som ansvarar för respektive forskningsprogram. Kontaktuppgifterna finns på varje sida där ett program beskrivs. För övergripande frågor och idéer om FoU kontakta gärna vår vd. Kontaktuppgifter finns under medarbetare. 

Rapportmallar och instruktion

Fakturor till Energiforsk

Mejla fakturan till: efakt.energiforsk@devo.se 

Eller skicka per post till:
Energiforsk AB
Fack 977
FE 837
751 75 Uppsala

Organisationsnummer

Energiforsk: 556974-2116