12 - 13 mars, Älvkarleby

Kraftindustrins betongdag 2024

Välkommen till Kraftindustrins betongdag 2024 – konferensen för alla som arbetar med betongkonstruktioner inom vattenkraft- eller kärnkraftsindustrin. Temat för året är "Teknikutveckling".

Betongdagen 2024 inleds den 12 mars i Älvkarlebylaboratoriet med ett studiebesök och mingel i anläggningen. Senare på kvällen ingår gemensam middag på Scandic CH i Gävle. 

Den 13 mars kommer flera branschrepresentanter dela med sig av praktiska erfarenheter från till exempel drönarinspektioner, utveckling av nya material och tekniker som underlättar underhåll och reparationer. Resultat från Energiforsks två betongtekniska program kommer också att presenteras. Se hela programmet i menyn ovan. 

Praktisk information  

  • Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till Älvkarlebylaboratoriet. Gemensam transfer (tur och retur) från laboratoriet till Gävle kan förbokas i samband med anmälan. 
  • Från Älvkarleby Tågstation är det gångavstånd till laboratoriet, ca 20-30 minuter.  
  • Anmälningsavgiften för dag 1 och 2 inkluderar studiebesök, transfer och middag den 12 mars, samt deltagande i konferensen dag 2. I anmälningsavgiften för dag 2 ingår deltagande i konferensen, lunch och fika. 
  • Vid behov bokas eget boende i Gävle. Boende ingår inte i anmälningsavgiften, nedan är några förslag på hotell att välja mellan.

Boende

Gävle:
- Elite Grand Hotel, Kyrkogatan 28
- Clarion Hotel Winn, Norra Slottsgatan 9
- Scandic CH, Nygatan 45
- Best Western Hotel City Gävle, Nygatan 8

Älvkarleby:
- Älvkarleö Herrgård, Bruksgatan 22

Klicka här för att prenumera på nyhetsbrev från Betongtekniskt program kärnkraft.
Klicka här för att prenumera på nyhetsbrev från Betongtekniskt program vattenkraft.

Transfer

För de som deltar båda dagar erbjuds transfer med buss från Älvkarlebylaboratoriet på tisdagskvällen, efter studiebesöket. Bussen går till Scandic CH där middagen äger rum. På morgonen efter, den 13:e mars, avgår en buss från hoteller tillbaka till Älvkarleby laboratoriet. 

Pris och anmälan

Plats 

Älvkarlebylaboratoriet, 814 70 Älvkarleby

Middag på Scandic CH Gävle

Tid 

12 mars 16:30–13 mars 15:30

Kostnad

Dag 1 och 2: 2300 kr 

Dag 2: 1300 kr 

Alla priser är exklusive moms. 

Kontakt 

Vid frågor, hör av er till Erik Isberg (ansvarig för Betongtekniskt program vattenkraft) eller Urban Andersson (ansvarig för Betongtekniskt program kärnkraft). 

Anmälan

Sista anmälningsdag är 1 mars. 

Anmäl dig här

Konferenser