28 - 4 augusti, Stockholm

Hydropower Happy Hour

Nu inleder Energiforsk en ny satsning med after works för vattenkraftbranschen. Syftet är att uppmärksamma och sprida resultat från pågående vattenkraftforskning, nätverka och ha roligt tillsammans.

Under 2024 kommer Energiforsk att organisera fyra after works för alla som är verksamma inom vattenkraftsbranschen.

Varje träff börjar 16:30 med en halvtimmas presentation om pågående vattenkraftforskning och kommande arrangemang. Den här delen är öppen för alla att delta på via Teams. För de som deltar fysiskt i Stockholm, står nätverkande och att ha trevligt på schemat mellan 17:00–18:00.

För de som inte bor i Stockholm uppmuntrar vi till att skapa satellitgrupper runt om i landet, för att gemensamt delta i våra Teamsmöten, för att sedan anordna sina egna afterworks. Kontakta Emma Hagner om du är intresserad av att arrangera en satellit-AW. Hitta din lokala AW här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för vattenkraft för att inte missa när anmälan till kommande after works öppnar.

Pris och anmälan

Tid  

15 maj 16.30–18:00

28 augusti 16.30–18:00

23 oktober 16.30–18:00 

4 december 16.30–18:00

Plats 

Energiforsks kontor, Olof Palmes gata 11, Stockholm. 

De första 30 minuterna, med genomgång av pågående forskningsprojekt, kommer att sändas på Teams. Samma länk gäller för alla tillfällen. Klicka här för att ansluta till mötet. Du behöver inte anmäla dig någonstans för att delta på Teamsmötet. 

Klicka här för att hitta din lokala AW, eller för att hitta information om hur du startar en lokal AW.

Kostnad 

Kostnadsfritt.

Anmälan

Notera att anmälan enbart är öppen för aktiva inom vattenkraftbranschen.

Varje träff har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Om platserna är slut kan du skriva upp dig på väntelista genom att mejla kontakt@energiforsk.se. Skriv "Väntelista Hydropower Happy Hour" som ämnesrad. 

Anmäl dig här

Konferenser