2020-09-25

Forskningsdagar 6-7 oktober

Var med och ta del av och integrera kring nya forskningsresultat från Svenskt vattenkraftcentrum. Vi berättar också om andra satsningar och projekt i vattenkraftbranschen och ger dig möjligheten att diskutera FoU-frågor.

Den 6-7 oktober presenteras de nya forskningsresultaten från Svenskt vattenkraftscentrum. Under de här två dagarna kommer utvalda projekt och resultat presenteras. Det är också en arena för alla som vill ta chansen att lära sig mer om, och diskutera FoU-frågor kopplade till vattenkraftteknik.

I år får vi lära oss mer om hur branschen arbetar med digitalisering, till exempel hanteringen av stora mängder data, digitala tvillingar, prediktivt underhåll – och hur Svenskt vattenkraftcentrum kan bidra med relevanta FoU-projekt inom området.

– Du som deltar att få veta mer om hur några av kraftbolagen arbetar med olika initiativ inom prediktivt underhåll. Vi håller också en workshop för att få fram vilka de viktigaste frågorna är inom digitaliseringsområdet som svenskt vattenkraftcentrum bör arbeta med. Välkommen hälsar Emma Hagner programansvarig.

Mer information här

 

 

 

Nyheter