2016-09-09

Vi söker en ekonomiansvarig med sinne för affärer

Vi går nu in i en ny utvecklingsfas och behöver vidareutveckla vår ekonomifunktion. Därför söker vi en ny medarbetare som ska sköta vår ekonomihantering, ingå i ledningsgruppen och vara aktiv i företagets affärsmässiga utveckling.

 

Du bör ha erfarenhet både av ekonomihantering och av företagsutveckling, ha goda IT-kunskaper, vara kommunikativ och van att arbeta självständigt i en mindre organisation.

Hos oss får du en nyckelroll i ett spännande företag där din insats har stor betydelse för företagets fortsatta utveckling! Läs mer om oss och vår verksamhet här på webben. 

Har du frågor så ta gärna en första kontakt med vår tf vd Karin Friberg eller vår tillträdande vd, Markus Wråke markus.wrake@energiforsk.se. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till karin.friberg@energiforsk.se senast den 30 september. 

Om oss
Energiforsk är ett forsknings- och kunskapsföretag som driver och samordnar forskning och utveckling inom energibranschen. Vi är 15 anställda och omsätter cirka 190 Mkr. Vi går nu in i en ny utvecklingsfas och vill bland annat vidareutveckla vår ekonomifunktion.

Nyheter