2020-01-28

Jobba med oss på Energiforsk!

Vill du arbeta i energibranschens framkant och samtidigt vara beredd att hugga i där det behövs? Då är du kanske den assistent vi söker! Vi är ett forskningsföretag som behöver hjälp både med insatser i olika projekt och med mer traditionellt kontorsarbete.

Arbetet innebär allt från att sköta det praktiska i samband med möten och konferenser och att uppdatera webbsidor till att beställa utrustning. Det handlar också om att se över och utveckla våra interna processer och rutiner. Vi hoppas därför att du är ordningsam och strukturerad, gillar energi och har förmåga att samarbeta med olika typer av människor!

Exempel på arbetsuppgifter

  • Att underlätta och samordna inför möten, konferenser och andra events

Kontakt med konferensanläggning, boka lokal, beställa mat och fika, ta emot anmälningar, kommunicera med talare, ha kontakt med programansvarig, ta fram namnlappar, ställa i ordning inför möten och annat administrativt fixande i samband med mötet.                  

  • Löpande kontorsuppgifter

Ansvara för skrivare, adressregister, gemensam kalender, intranät, avtal och interna dokument, beställa visitkort, kuvert och annat kontorsmaterial,

  • Assistera i projekt och forskningsprogram

Ta anteckningar, skriva protokoll, uppdatera webbsidor och ge stöd till programansvariga för planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter.

Intresserad?
Till att börja med ser vi att det handlar om en halvtidstjänst, men den kan utökas i takt med att fler projekt och forskningsprogram behöver hjälp. Skicka en kort beskrivning av dig själv och ditt CV till asa.elmqvist@energiforsk.se. Vi utvärderar ansökningar löpande.

Energiforsk består av ett femtontal personer som initierar och driver energi- och miljöforskning som utförs vid högskolor och konsultföretag. Vårt jobb är att dra igång och kvalitetssäkra projekt, ordna finansiering från energiföretag och myndigheter och att kommunicera resultaten så att de kommer till användning i företag, myndigheter och samhället i stort.

 

Nyheter